Sivilforsvaret

Euroheater for Sivilforsvaret

I en verden preget av uforutsigbare situasjoner og kritiske øyeblikk, er Sivilforsvarets rolle viktigere enn noen gang. Euroheater 4D bidrar med å sikre varme, komfort og trygghet i felt der det trengs.

Mobil varme for krevende situasjoner

Sivilforsvaret har som formål å sikre den sivile befolkningen. I tider med fred, gir Sivilforsvaret støtte med ekstra mannskap og utstyr til nødetater og beredskapsorganer under større ulykker og naturkatastrofer. I krigstid har Sivilforsvaret ansvaret for å verne den sivile befolkningen mot krigshandlinger og store hendelser.

Euroheater 4D Civil Defence

Under operasjoner hvor mannskap blir utsatt for ytre påkjenninger som kulde og vind vil våre Euroheater mobile varme løsninger kunne spille inn. Euroheater leverer mobile løsninger til flere Europeiske land og andre viktige enheter som bla forsvaret og rednings enheter.

Euroheater 4D Civil Defence

Art.nr. EH-001

Når varme er viktig

For Sivilforsvaret er behovet for pålitelig varmeavgivelse og komfort avgjørende for å opprettholde moral og effektivitet. Euroheater 4D er den bærbare varmeløsningen som er tilpasset for å møte disse behovene, enten det er på en operasjonskommandoplass eller midlertidig oppvarming under tøffe forhold.

Våre mobile varmeløsninger er skreddersydd for å imøtekomme Sivilforsvarets krav, og sikrer at mannskapene har den nødvendige varmen og tryggheten de trenger, uansett hvor de måtte befinne seg. Fra redningsaksjoner ved skadesteder til å støtte pasienters velvære, Euroheater 4D er en pålitelig partner som trår til når det gjelder som mest.

Trygghet

Velg Euroheater 4D som din partner for varme, trygghet og beskyttelse. Sammen står vi sterke i tjeneste for vårt land og vår felles sikkerhet.

Aktuelt

Norsk Militært Logistikkforum

Under Forsvarets Logistikk konferanse den 6. til 7. mai på Gardermoen, vil Euroheater’s mobile luftvarmere bli fremvist. Det er vår partner, Oskar Pedersen AS, som vil vise frem disse innovative produktene.

Les mer »

Fordeler med Euroheater 4D Civil Defence

Det finnes mange gode grunner til å velge Euroheater luftvarmer

Høy kvalitet

Den eneste multifunksjonelle luftvarmeren/ nødvarmeren i Europa, med kvalitetsstandard fra kanadisk og europeisk ekspertise.

Utviklet for krevende bruksområder kvalitet

Utviklet uten kompromiss for effektivitet og sikkerhet. Spesielt designet for redningstjenester, sivilsikkerhet, militære operasjoner og kvalitetsbevisste forbrukere.

Pålitelig partner

Amerikanske og canadiske militærets luftvarmer siden 2015.

Brennerteknologi og elektroniske komponenter

Vi holder europeisk kvalitetsstandard for både brennerteknologi og elektroniske komponenter.

Sertifisering

Våre maskiner er CE-godkjent.

Fleksibelt drivstoff

Vår luftvarmer gir allsidighet med drivstoffalternativer som diesel, parafin og F34 (forsvarets egen drivstoffstandard).

Varmekapasitet

Luftvarmeren har en 7,5 liters tank. Ved lav effekt (1 kW) gir den opptil 65 timer varme, som tilsvarende 3 døgn. Ved full effekt (4 kW) gir den 15 timers varme.

Sikker og effektiv strømforsyning

Maskinen krever enten 12V batteri eller 230V strøm for for drift av drivstoffpumpe og utblåsningsvifte.@

Eksempel på strømforbruk 10-57W strømforbruk = lavt batteriforbruk. For eksempel gir en 2,2 kW Euroheater batteripakke (tilbehør) opptil 200 timer kontinuerlig bruk ved laveste effektnivå.

Betjeningspanel

Luftvarmeren leveres med et analogt betjeningspanel. Panelet er beskyttet av en boks som er vannavstøtende, støvtett og støtsikker for pålitelig ytelse i krevende miljøer. Den gir også muligheten til å levere både uteluft og varmluft, slik at du kan tilpasse oppvarmingen etter dine behov.

Tilleggsutstyr

Digitalt betjeningspanel med temperatursensor gir deg kontroll fra 0 til 30 grader. Velg mellom uteluft og varmluft for å tilpasse oppvarmingen etter dine behov.

4G-modulen muliggjør fjernstart for maskinen, perfekt for forhåndsoppvarming før ankomst. Øker bekvemmelighet og effektivitet, og sikrer alltid oppvarmede omgivelser ved ankomst.

Moduler for flere varmeslanger gir muligheten til å distribuere varme til flere områder samtidig fra én utgang.

Modul for personoppvarming er skreddersydd for sanitets- og redningsformål, og gir essensiell varme og komfort under medisinsk behandling.

Vi tilbyr skreddersydde løsninger med valgfrie lengder på luftslangen, slik at våre produkter passer til dine behov.

EuroPower 2.1 kW batteribank Lithium AC AC.

Last ned vår katalog

Få full produktoversikt med teknisk informasjon og bruksområder.
(Katalogen er under utvikling).

Eller kontakt post@euroheater.no for pris om produktet.