Logistikkonferanse 6. - 7. mai 2024

Vår Partner Oskar Pedersen AS Presenterer Euroheater's Mobile Luftvarmere på Forsvarets Logistikk Konferanse

Under Forsvarets Logistikk konferanse den 6. til 7. mai på Gardermoen, vil Euroheater’s mobile luftvarmere bli fremvist. Det er vår partner, Oskar Pedersen AS, som vil vise frem disse innovative produktene.

Euroheater er designet med formål å levere pålitelig varme i ulike militære scenarier. Enten det er behov for oppvarming av kommandoplasser, troppstelt, deponier eller objektsikring, tilbyr disse varmerne en imponerende allsidighet som møter de ulike kravene på feltet.

Euroheater 4D er spesielt tilpasset nordiske forhold. Den er bygget for å tåle kulde, fuktighet og tøffe værforhold som ofte preger regionen. Dette gjør den ideell for militære operasjoner i snødekte landskap og kalde vintermåneder.

Med Euroheater’s pålitelige og allsidige design kan militære enheter være trygge på å ha tilgang til nødvendig varme uavhengig av utfordrende værforhold. Vi ser frem til å vise frem disse innovative løsningene på konferansen og tilbyr muligheten til å utforske Euroheater’s mobile luftvarmere nærmere.

Se vår nettside for mer informasjon om hvordan Euroheater kan støtte dine militære operasjoner.

Euroheater AS

Euroheater AS er en ledende leverandør av mobile varmeløsninger, dedikert til å levere pålitelige og effektive produkter for militære og profesjonelle formål. Selskapet fokuserer på innovasjon og teknologi for å møte de stadig skiftende behovene til forsvars- og sikkerhetssektoren.

Eller kontakt post@euroheater.no for pris om produktet.