Messe

17. - 21. Juni 2024

Paris, Frankrike

Norlense vil vise frem den mobile luftvarmeren Euroheater 4D på Eurosatory messen i Paris, Frankrike. Med over 2000 utstillere fra 62 land og forventes mer enn 62 000 besøkende fra over 150 land, er Eurosatory er den største internasjonale messen for Forsvars og sikkerhetsindustrien i verden i år.

En plattform for innovasjon og nettverksbygging

Eurosatory ble etablert i 1967 og har siden den gang utviklet seg til å bli et av de viktigste arrangement innen forsvars- og sikkerhetssektoren. Messen holdes annethvert år i Paris og gir en unik mulighet for produsenter, oppstartsselskaper, offentlige og private aktører innen denne sektoren til å møtes. Her kan deltakerne utveksle erfaringer med ledende ekspertene, myndigheter, internasjonale institusjoner og NGO-er. I tillegg byr messen på toppnivåforedrag, rundebordskonferanser, og en utstilling av den nyeste teknologien og innovasjonene innen sektoren.

Norlense og Euroheater 4D

Norlense sin stand vil besøkende kunne se og lære mer om Euroheater 4D, en mobil luftvarmer som representerer en fremtidsrettet løsning for varmebehov i ulike miljøer. Euroheater 4D passer perfekt som et alternativ for Norlenses eksisterende produktportefølje av telt, og adresserer det økende behovet for pålitelige og effektive varmeløsninger i forsvars- og sikkerhetsmarkedet.

Euroheater 4D er designet for å møte de strenge kravene til mobilitet og ytelse i krevende situasjoner, og tilbyr avanserte funksjoner som sikrer optimal drift under alle forhold. Den er kompakt, lett å transportere, enkel å sette opp, noe som gjør den ideell for bruk i felten, enten det er for militære operasjoner, nødhjelp eller andre kritiske applikasjoner.

Fremtidsrettet og Bærekraftig

Eurosatory tema for 2024 er «Protect your future», som reflekterer messens kjerneoppdrag: å utvikle ansvarlig forsvar og sikkerhet for fremtidens verden. Norlense deler denne visjonen og er dedikert til å tilby løsninger som ikke bare møter dagens behov, men også forbereder seg på morgendagens utfordringer. Euroheater 4D er et produkt av denne tankegangen, med sitt søkelys på innovasjon, kvalitet og brukervennlighet.

Besøk Norlense på Eurosatory 2024

Vi inviterer alle besøkende til å komme og utforske Euroheater 4D på Norlense sin stand på Eurosatory 2024. Dette er en unik mulighet til å se nærmere på hvordan Norlense kontinuerlig arbeider for å forbedre og utvide sitt produktsortiment med løsninger som gjør en forskjell i krevende situasjoner. Vi ser frem til å møte både nye og eksisterende kunder, og å diskutere hvordan våre produkter kan bidra til deres suksess.

Norlense og Euroheater er klare for Eurosatory 2024 – er du? Kom og bli inspirert av fremtidens varmeløsninger!

Eller kontakt post@euroheater.no for pris om produktet.