CanHeat 4D-22

4.0 kw

Canheat Tactical er utviklet for militære brukere og har til hensikt og levere soldater mobil varme under kaldt vær for å øke komfort i felt og økt stridsevne.

CanHeat 4D-22

4.0 kw

Canheat Tactical er utviklet for militære brukere og har til hensikt og levere soldater mobil varme under kaldt vær for å øke komfort i felt og økt stridsevne.

Tactical

CanHeat tactical militært oppvarmingssystem

Produktet er utviklet i Canada på forespørsel fra Amerikanske US Marines som hadde behov for å tilføre deres soldater en løsning for mobil og bærbart varmesystem som måtte være enkelt i bruk og leverte nødvendig kvalitet i forhold til mange brukere i mange ulike senarioer overalt på kloden i ulike klima soner. Kravene måtte være kompatibelt med NATO standarder for og kunne hente ut kraft fra ulike kraftkilder med 12V/110V/230V med standard NATO koplinger og at systemet måtte kunne også brukes på NATO sine egne batterisystemer.

Canheat Tactical info:

CanHeat 4D-22

Art.nr. EH-Can-01

Canheat Tactical – bærbar luftvarmer til militære formål

Med luftvarmere fra Canheat får du kvalitet skapt for arktisk og kjølig klima, som din trofaste partner som leverer trygg og sikker varme for forbrukere i ulike senarioer du har behov for. Vårt produkter er bærbart, og du kan lett bære den med deg eller ha enheten i bruk på et fast sted. Når det er kaldt ute omgjøres kald og fuktig luft til tørr og behagelig varme uten fuktighet og kondens problemer, enkelt og trygt for deg som profesjonell bruker.

Denne maskinen gir deg varme på en økonomisk måte, testet under de tøffeste forhold, fleksible drift moduser gir økt fleksibilitet for operatør og best av alt du slipper fyringsvakt, varmekilden står utendørs og HMS er ivaretatt for den enkelte på en trygg og god måte.

Canheat er liten i størrelse, men effektiv som få samt gunstig i drift fremfor andre dyre energi kilder. Systemet får lett plass i en bil eller annet driftsmiddel du som soldat betjener, alternativt sett den på en pakkramme sekk for personlig transport eller sett den i et av våre molle systemer for påmontering inne eller utvendig på et kjøretøy.

Du velger, mulighetene er mange.

Canheat er Europas svar på mobil taktisk varme for alle profesjonelle militære avdelinger

Slik fungerer Canheat Tactical

Fyll opp tanken på din Canheat Tactical maskin med drivstoff som diesel, anleggsdiesel, parafin eller forsvarets drivstoff F-34 med maks 7,5 liter.

Canheat Tactical maskinen skal alltid stå utendørs og maskinen suger inn kald og rå luft fra utsiden, og varmer den opp til tørr og temperert luft uten fuktighet (temperatur velger du selv via kontroller boksen som følger med og maskinen blåser ut tørr varm luft via en 3 meter lang industrislange som tåler tøff behandling, er fleksibel og holder godt på varme. Enden på dette luftrøret fører du inn i ditt objekt du ønsker varmet opp.

Den børsteløse varme viften gir gunstig sirkulasjon og leverer opptil 168 m3 luft i timen, noe som sikrer jevn varmefordeling. Våre børsteløse motorer er designet for lang levetid og lavt strømforbruk.

Noen fordeler

NATO-Systems

CANHEAT er oppsatt med NATO sine koblinger for å være en del av integrasjon mot eksisterende installasjoner og kjøretøy.

Alle deler og komponenter i dette produktet er beregnet for tøft bruk i krevende omgivelser, men er designet slik at den enkelte soldat kan betjene maskinen med letthet.

Bruksområder:

Canheat Tactical består av 3 kofferter med militære spesifikasjoner

Den ene er selve luftvarmeren, den andre er betjeningsboksen hvor du styrer systemet fra og den tredje er koffert for luftslangene 2 stk som medfølger.

Luftvarmeren står alltid utendørs og medfølgende ledningsnett tilkoples betjeningsboksen som alltid står innendørs i objektet du ønsker og varme opp.

Sett på luft slangen og sett endestykket in i objekt du ønsker oppvarmet og trykk på start knappen.

Bruker du maskinen kun på batterier vil maskinen forbruke strøm fra første batteriet og sømløst brukes alle 3 batterier etter hverandre ettersom de går tomme. Hvert batteri virker i inntil 7 timer på full effekt så her har du drift i 21 timer. Utladede batterier kan lades opp igjen.

Alternativ så kan du bruke maskinen på 12V/110/230 V for og drive selve brenneren og utblåsnings viften.

Våre produkter er nøye utviklet for robust og sikker drift for forbrukere under krevende forhold og vil kunne et banebrytende verktøy for komfort eller i ytterste konsekvens redde liv!

Garanti

Vi tilbyr 1 års produkt garanti fra kjøpsdatoen i Europa til profesjonelle forbrukere.

Leveres komplett som følgende 3 bærbare kofferter

 • Canheat Tactical luftvarmer MIL SPEC
 • Canheat Tactical styringskoffert MIL SPEC
 • Canheat Tactical med 2 x 3 m luftslanger med hurtigkoppling MIL SPEC
 • Canheat Tactical 3 meter industri polar kabel 12V med NATO kontakt
 • Canheat Tactical 3 meter industri polar kabel 230V Europa med NATO kontakt
 • Canheat Tactical Industri inverter og softwear system
 • Canheat Tactical 7,5 liters drivstoff tank påmontert luftvarmer
 • Norsk og engelsk brukerveiledning
 • Designet for profesjonelle soldater under krevende forhold

Tilbehør – ekstrautstyr

 • Canheat Tactical Bren Tronics BB-2590 oppladbare batterier NATO STD
 • Canheat Tactical Bren Tronics batteri lader
 • Canheat Tactical beskyttelses trekk i vanntett materiale og beskyttende
 • Canheat Tactical pakkmeisel for bæring på rygg under forflytning.
 • Canheat Tactical mollestativer for transport av Canheat Tactical maskiner på kjøretøy
 • Canheat Tactical CO og Kullos alarm for å forhindre ulykker (Anbefales) ALLTID!

Sertifisering

(CE-sertifisert) i henhold til Europeisk lovgiving.

NATO-NSN NR.

Canheat 4D-22

Tekniske spesifikasjoner​

Spenning

12V – 17V DC ; 100V – 240V AC

Drivstoff

F34 / DIESEL / PARAFIN

Oppvarmingskapasitet

1.0 – 4.0 kW

Maksimal høyde

3,000 m

Lavest testet temperatur

-50°C

Luftstrømshastighet

70 – 120 m³/h

Drivstofforbruk

0.12 – 0.5 l/h

Strømforbruk

10.0 – 57.0 W

Vekt

Varmeenhet med tilbehør 15.0 kg

Strømenhet / Kontrollenhet 6.0 kg

Størrelse (L x H x D)

Varmeenhet 622 x 457 x 330 mm

Strømenhet / Kontrollenhet 432 x 330 x 241 mm

Besøksadresse:
Masteveien 8, 1481 Hagan, Norge

Kontakt e-post:
post@euroheater.no

Kontakt oss

Ønsker du mer informasjon om CanHeat kan du enkelt komme i kontakt med oss ved å fylle ut vårt kontaktskjema, eller kontakte oss direkte på e-post og telefon.

Aktuelt

Norsk Militært Logistikkforum

Under Forsvarets Logistikk konferanse den 6. til 7. mai på Gardermoen, vil Euroheater’s mobile luftvarmere bli fremvist. Det er vår partner, Oskar Pedersen AS, som vil vise frem disse innovative produktene.

Les mer »
Kopier lenke

Del artikkel:

Eller kontakt post@euroheater.no for pris om produktet.