NYHET

Euroheater Overlander

Den bærbare varmeren er skreddersydd for norske forhold og er ideell for oppvarming av telt eller lignende under utendørseventyr.

Mobil varme for kalde netter

Euroheater Overlander er skreddersydd for norske forhold og er ideell for oppvarming av telt eller lignende under utendørseventyr.

Den selvstendige varmeren kommer i en robust koffert som laget for å tåle norsk natur. Den kan bruke diesel eller parafin som drivstoff, og må alltid være tilkoblet 12V strømkilde i drift. Utstyrt med demper, luftinntaksfilter og en fjernstyrt kablet kontroller, gir den brukeren full kontroll over oppvarmingssystemet. Den trekker så lite som 29W ved maksimal effekt.

Euroheater Overlander gir 4 timer med god varme på 1 liter drivstoff, noe som gjør den økonomisk og effektiv. Den fungerer også problemfritt ved høyder opptil 4200 meter, og er derfor egnet for varierte norske terreng og klima. Produktet er designet for oppvarming av båter opptil 25 fot, campingvogner, varebiler, telt, bobiler og isfiskehytter.

Euroheater Overlander

Art.nr. EH-OVER-01

21.990,-

Eks. mva

Din nye turvenn

En unik egenskap ved Euroheater Overlander er dens allsidighet, og den er spesielt gunstig under vintercamping, jakt og isfiske. Uansett hvor du trenger øyeblikkelig varme, er denne varmeren det perfekte følget. Den gir ikke bare komfort i kalde omgivelser, men den kan også forlenge ditt utendørsopphold ved å skape et varmt og innbydende miljø.

Den norske tilpasningen gjør Euroheater Overlander til et pålitelig valg for norske friluftsentusiaster. Den enkle bruken, drivstoffeffektiviteten, høydeytelsen og allsidigheten gjør den til en uunnværlig følgesvenn for de som utforsker Norges varierte og utfordrende terreng. Dette produktet er ikke bare et varmesystem, men en investering i komfort og sikkerhet under dine utendørsopplevelser i norske omgivelser.

Aktuelt

Overland Adventure Expo

Euroheater vil presentere sin Euroheater Overlander, som er spesialdesignet for friluftsentusiaster og Overland-markedet. Dette spennende produktet vil bli demonstrert av Euroheaters produktspesialister, som vil være tilgjengelige for å svare på spørsmål og gi detaljerte innsikter i produktets funksjoner og fordeler.

Les mer »

Camp Villmark

På årets Camp Villmark-messe vil Euroheater presentere sitt nyeste tilskudd til produktfamilien – den  mobile varmeren, skreddersydd for friluftsliv og overlanding. Denne nyskapende varmeren er designet for å gi komfort og pålitelig varme, selv under de mest utfordrende forholdene.

Les mer »

Opplev en varm turopplevelse med Euroheater

Når de varme månedene gir vei til vinterkulden, blir det like viktig å holde seg varm som det er å holde seg kjølig om sommeren. En pålitelig og bærbar luftvarmer kan være den perfekte partneren for komfortabel camping når temperaturene

Les mer »

Fordeler med Euroheater

Det finnes mange gode grunner til å velge Euroheater luftvarmer

Høy kvalitet

Den eneste multifunksjonelle luftvarmeren/ nødvarmeren i Europa, med kvalitetsstandard fra kanadisk og europeisk ekspertise.

Utviklet for krevende bruksområder kvalitet

Utviklet uten kompromiss for effektivitet og sikkerhet. Designet for Overlandere, turentusiaster og kvalitetsbevisste forbrukere.

Pålitelig partner

Amerikanske og kanadiske militærets luftvarmer siden 2015.

Brennerteknologi og elektroniske komponenter

Vi holder europeisk kvalitetsstandard for både brennerteknologi og elektroniske komponenter.

Sertifisering

Våre maskiner er CE-godkjent.

Fleksibelt drivstoff

Vår luftvarmer gir allsidighet med drivstoffalternativer som diesel, parafin og F34 (forsvarets egen drivstoffstandard).

Varmekapasitet

Luftvarmeren har en 7,5 liters tank. Ved lav effekt (0.8 kW) gir den opptil 65 timer varme, som tilsvarende 3 døgn. Ved full effekt (2 kW) gir den 30 timers varme.

Sikker og effektiv strømforsyning

Maskinen krever 12V strøm for drift av drivstoffpumpe og utblåsningsvifte.@

Eksempel på strømforbruk 10-29W strømforbruk = lavt batteriforbruk. For eksempel gir en 2,2 kWh Euroheater batteripakke (tilbehør) opptil 200 timer kontinuerlig bruk ved laveste effektnivå.

Betjeningspanel

Luftvarmeren leveres med et analogt betjeningspanel. Panelet er beskyttet av en boks som er vannavstøtende, støvtett og støtsikker for pålitelig ytelse i krevende miljøer. Den gir også muligheten til å levere både uteluft og varmluft, slik at du kan tilpasse oppvarmingen etter dine behov.

Tilleggsutstyr

4G-modulen muliggjør fjernstart for maskinen, perfekt for forhåndsoppvarming før ankomst. Øker bekvemmelighet og effektivitet, og sikrer alltid oppvarmede omgivelser ved ankomst.

Moduler for flere varmeslanger gir muligheten til å distribuere varme til flere områder samtidig fra én utgang.

Modul for personoppvarming er skreddersydd for sanitets- og redningsformål, og gir essensiell varme og komfort under medisinsk behandling.

Vi tilbyr skreddersydde løsninger med valgfrie lengder på luftslangen, slik at våre produkter passer til dine behov.

EuroPower 2.1 kWh batteribank Lithium AC.

Last ned vår katalog

Få full produktoversikt med teknisk informasjon og bruksområder.
(Katalogen er under utvikling).

Eller kontakt post@euroheater.no for pris om produktet.