MILITÆR

Euroheater 4D Military

I utfordrende og variert nordisk klima er pålitelig oppvarming essensielt for militære operasjoner. Euroheater 4D Military er en fremragende varmekilde for militært bruk.

Mobil varme for militært Bruk
i Europa

Euroheater 4D Military er designet for å levere pålitelig varme i en rekke militære scenarier. Enten det er oppvarming av kommandoplasser, troppstelt, deponier eller objektsikring, tilbyr denne varmeren allsidighet som passer til ulike behov på feltet.

Euroheater 4D Military er skapt med nordiske forhold i tankene. Den tåler kulde, fuktighet og røffe værforhold som er karakteristiske for regionen. Dette gjør den ideell for militære operasjoner i snødekte landskap og kalde vintermåneder.

Laget for
nordiske forhold

Euroheater 4D Military

Art.nr. EH-002

Kun det beste

Euroheater 4D Military er konstruert med de beste materialene og komponentene tilgjengelig. Dens robuste design sikrer pålitelighet og holdbarhet i krevende militære situasjoner. Dette gjør den motstandsdyktig mot slitasje og gir lang levetid.

Denne mobile luftvarmeren er ikke begrenset til ett formål. Den kan effektivt varme opp alt fra parkerte stridsvogner og kommandoposter til sanitetstelt, mobile feltkjøkken, mannskapstelt og tilfluktsrom. Den tilbyr pålitelig varme uavhengig av scenario.

Brukervennlig

Euroheater 4D Military er bærbar og enkel å transportere, noe som gir militæret fleksibilitet til å ta med seg den mobile luftvarmeren til ulike steder etter behov. Den har også brukervennlige funksjoner som gjør den enkel å betjene selv under krevende forhold.

To spesialiserte produkter

MILITARY

Euroheater 4D Military

Art.nr. EH-002

TACTICAL

Canheat 4D-22 Tactical

Art.nr. EH-Can-01

Aktuelt

Norsk Militært Logistikkforum

Under Forsvarets Logistikk konferanse den 6. til 7. mai på Gardermoen, vil Euroheater’s mobile luftvarmere bli fremvist. Det er vår partner, Oskar Pedersen AS, som vil vise frem disse innovative produktene.

Les mer »

Euroheater 4D Military

Det finnes mange gode grunner til å velge Euroheater luftvarmer

Høy kvalitet

Den eneste multifunksjonelle luftvarmeren/ nødvarmeren i Europa, med kvalitetsstandard fra kanadisk og europeisk ekspertise.

Utviklet for krevende bruksområder kvalitet

Utviklet uten kompromiss for effektivitet og sikkerhet. Spesielt designet for redningstjenester, sivilsikkerhet, militære operasjoner og kvalitetsbevisste forbrukere.

Pålitelig partner

Amerikanske og canadiske militærets luftvarmer siden 2015.

Brennerteknologi og elektroniske komponenter

Vi holder europeisk kvalitetsstandard for både brennerteknologi og elektroniske komponenter.

Sertifisering

Våre maskiner er CE-godkjent.

Fleksibelt drivstoff

Vår luftvarmer gir allsidighet med drivstoffalternativer som diesel, parafin og F34 (forsvarets egen drivstoffstandard).

Varmekapasitet

Luftvarmeren har en 7,5 liters tank. Ved lav effekt (1 kW) gir den opptil 65 timer varme, som tilsvarende 3 døgn. Ved full effekt (4 kW) gir den 15 timers varme.

Sikker og effektiv strømforsyning

Maskinen krever enten 12V batteri eller 230V strøm for drift av drivstoffpumpe og utblåsningsvifte.@

Eksempel på strømforbruk 10-57W strømforbruk = lavt batteriforbruk. For eksempel gir en 2,2 kW Euroheater batteripakke (tilbehør) opptil 200 timer kontinuerlig bruk ved laveste effektnivå.

Betjeningspanel

Luftvarmeren leveres med et analogt betjeningspanel. Panelet er beskyttet av en boks som er vannavstøtende, støvtett og støtsikker for pålitelig ytelse i krevende miljøer. Den gir også muligheten til å levere både uteluft og varmluft, slik at du kan tilpasse oppvarmingen etter dine behov.

Tilleggsutstyr

Digitalt betjeningspanel med temperatursensor gir deg kontroll fra 0 til 30 grader. Velg mellom uteluft og varmluft for å tilpasse oppvarmingen etter dine behov.

4G-modulen muliggjør fjernstart for maskinen, perfekt for forhåndsoppvarming før ankomst. Øker bekvemmelighet og effektivitet, og sikrer alltid oppvarmede omgivelser ved ankomst.

Moduler for flere varmeslanger gir muligheten til å distribuere varme til flere områder samtidig fra én utgang.

Modul for personoppvarming er skreddersydd for sanitets- og redningsformål, og gir essensiell varme og komfort under medisinsk behandling.

Vi tilbyr skreddersydde løsninger med valgfrie lengder på luftslangen, slik at våre produkter passer til dine behov.

EuroPower 2.1 kW batteribank Lithium AC AC.

Last ned vår katalog

Få full produktoversikt med teknisk informasjon og bruksområder.
(Katalogen er under utvikling).

Eller kontakt post@euroheater.no for pris om produktet.