Messe

Camp Villmark

15 -17 mars 2024

Lillestrøm, Norge

Vi vil presentere en ny modell på Camp Villmark.

Euroheater vil være til stede på årets Camp Villmark-messe i Lillestrøm. Besøkende oppfordres til å utforske Euroheaters imponerende utvalg av innovative varmeløsninger ved Stand D02-16a. Messen vil finne sted fra 15.03 til 17.03.

På årets Camp Villmark-messe vil Euroheater presentere sitt nyeste tilskudd til produktfamilien – den  mobile varmeren, skreddersydd for friluftsliv og overlanding. Denne nyskapende varmeren er designet for å gi komfort og pålitelig varme, selv under de mest utfordrende forholdene.

Besøkende oppfordres til å ta turen til Stand D02-16a for å få en eksklusiv demo av dette spennende nye produktet. Euroheater-teamet vil være tilgjengelig for å gi innsikt i funksjonene og fordelene ved den mobile varmeren, samt svare på eventuelle spørsmål.

«Vi er begeistret over å delta på Camp Villmark-messen i år og presentere vårt nyeste produkt til friluftsentusiaster og overlanding-entusiaster. Den nye mobile varmeren er resultatet av vår forpliktelse til å levere varmeløsninger  selv i de mest krevende omgivelsene,» uttaler Carl Ronny Olsen, Daglig leder for Euroheater.

Hvorfor besøke Euroheater sin stand?

Euroheater oppfordrer alle besøkende til å ikke la kalde kvelder ødelegge for fantastiske naturopplevelser. Med den nye mobile varmeren kan friluftsentusiaster nyte naturen sammen med sin nye turvenn Euroheter Overlander.

Bonus

Opplev Europas største gateregistrerte bil, Toyota Tundra, på Euroheater sin stand under Camp Villmark!

Euroheater inviterer besøkende til å oppleve noe ekstraordinært på Camp Villmark-messen. Europas største gateregistrerte bil, Toyota Tundra. Dette er en unik sjanse til å nærstudere denne imponerende bilen og samtidig utforske Euroheaters innovative varmeprodukter.Euroheater-teamet vil være tilgjengelig for å dele informasjon om deres produkter og hvordan de kan forbedre din utendørsopplevelse.

Besøkende oppfordres til å ta turen til Euroheater Stand for å få en nærmere titt på Toyota Tundra og lære mer om Euroheaters brede utvalg av varmeløsninger. Euroheater-teamet vil være tilgjengelig for å dele informasjon om deres produkter og hvordan de kan forbedre din utendørsopplevelse.

Euroheater AS

Euroheater AS er en ledende leverandør av mobile varmeløsninger, dedikert til å levere pålitelige og effektive produkter for friluft og overlanding.

Stand D02-16a

Eller kontakt post@euroheater.no for pris om produktet.