Messe

Overland Adventure Expo

24.-26. Mai 2024

Ekerö, Sverige

Euroheater deltar på Overland Adventure Expo-messen i Ekerö, Sverige, fra 24. til 26. mai 2024.

Besøk oss på stand

Euroheater vil presentere sin produktserie av mobile luftvarmere, som er spesialdesignet for friluftsentusiaster og Overland-markedet. Disse spennende produktene vil bli demonstrert av Euroheaters produktspesialister, som vil være tilgjengelige for å svare på spørsmål og gi detaljerte innsikter i produktets funksjoner og fordeler.

«Vi er begeistret for å være en del av Overland Adventure Expo og å kunne presentere Euroheater sine produkter for friluftsentusiaster og eventyrere fra hele verden,» sier Thomas Berg, produktspesialist for Euroheater. «Euroheater representerer det beste innen mobile varmeløsninger, og vi ser frem til å vise hvordan dette produktet kan forbedre turopplevelsen for våre kunder.»

Hvorfor besøke Euroheater sin stand?

Besøkende oppfordres til å besøke Euroheaters stand for å få en grundig presentasjon av deres innovative produkter og hvordan de kan bidra til å forbedre utendørsopplevelsen. Euroheaters team vil være tilgjengelig for å gi personlig veiledning og demonstrasjoner av produktene.

Vil vise frem hele produktsortimentet

Euroheater 2D Overlander

Euroheater 4D luftvarmer

Euroheater
Canheat

Europower
batteri

Nylig har vi inngått avtaler med flere større leverandører i Sverige innen forsvarsmateriell og redningstjeneste. Den økende etterspørselen etter praktiske og mobile luftvarmere er markant og derfor tar vi med oss bredden av vår produktportefølje og bemanner standen med våre egne produktspesialister. Hvis du vurderer om våre produkter er riktige for deg, ønsker vi å invitere deg til å besøke vår stand. Der vil vi demonstrere våre produkter og besvare eventuelle spørsmål du måtte ha.

Opplev det nye Pop-Up teltet fra Arctic Lavvo!

Arctic Lavvo tar teltverdenen med storm med sin siste tilføyelse – det helt nye pop-up teltet! Dette fantastiske teltet er nå tilgjengelig for forhåndssalg og vil rulle ut fra produksjonslinjen i juni. Ta turen innom vår stand for å oppleve dette utrolige teltet selv.

Som ledende norsk produsent av telt og lavvo, har Arctic Lavvo et rykte for soliditet og holdbarhet. Deres produkter skiller seg ut med unike løsninger som du ikke finner andre steder i teltbransjen. Arctic Lavvo, etablert i august 2016, er dedikert til å levere kvalitet gjennom industrisømproduksjon.

Euroheater AS

Euroheater er  leverandør av mobile varmeløsninger designet for et bredt spekter av bruksområder, inkludert utendørsaktiviteter, redningsoperasjoner, og mer. Med fokus på kvalitet, pålitelighet og innovasjon, har Euroheater etablert seg som en pålitelig partner for de som krever pålitelig varme i alle forhold.

Stand

Eller kontakt post@euroheater.no for pris om produktet.