Euroheater AS og Promotec AB inngår distribusjonsavtale på mobile luftvarmere

Vi er glade for å kunngjøre at Euroheater AS og Promotec AB har inngått en viktig distribusjonsavtale som vil bringe innovative mobile luftvarmere til et bredere publikum. Dette samarbeidet vil bidra til å møte etterspørselen etter pålitelige og effektive varmeløsninger.

Promoteq AB: Ledende leverandør av skreddersydde løsninger

Promoteq AB, grunnlagt i 1995 og basert i Sandviken med kontorer i Stockholm og Gøteborg, har etablert seg som en ledende leverandør av skreddersydde utstyrsløsninger. Deres forretningsidé fokuserer på å tilby det nyeste og mest tilpassede utstyret til kunder innen sikkerhet, forsvar, helsemyndigheter og sikkerhetsselskaper. Med solid erfaring fra militæret, forsvaret og politiet har Promoteq AB et dyptgående kjennskap til markedets behov og krav.

Styrken i samarbeidet

Sammen bringer Euroheater AS og Promotec AB en solid kombinasjon av ekspertise og erfaring til bordet. Distribusjonsavtalen vil tillate Promotec AB å distribuere Euroheater sine innovative luftvarmere til kunder over hele Sverige. Dette vil gi kundene tilgang til pålitelige varmeløsninger som passer deres behov, samtidig som det gir Euroheater AS en økt tilstedeværelse på markedet.

Med et stadig økende behov for pålitelige varmeløsninger i ulike bransjer, er distribusjonsavtalen mellom Euroheater AS og Promotec AB et viktig skritt mot å møte disse utfordringene. Ved å kombinere sine respektive styrker og ekspertise, er begge selskapene godt posisjonert til å utvide sin markedsandel og fortsette å levere innovative løsninger til kundene sine.

Euroheater AS og Promotec AB er glade for å kunngjøre dette spennende samarbeidet, og ser frem til å bringe mobile varmeløsninger til kunder over hele Sverige. Med et sterkt fokus på kvalitet, pålitelighet og kundetilfredshet, er vi sikre på at dette partnerskapet vil være til gjensidig fordel for begge selskaper og deres kunder.

Eller kontakt post@euroheater.no for pris om produktet.