Messe

26-28 Februar 2024

Nürnberg, Tyskland

Euroheater AS presenterer en unik taktisk mobil varmeløsning på Enforce Tac messen i Tyskland

Besøk oss på stand 8-531, Hall 8

Euroheater AS, ledende innen mobile varmesystemer, kunngjør sin deltakelse på årets Enforce Tac messe i Tyskland. Selskapet vil presentere sitt innovative utvalg av mobile varmere, som allerede har vekket interesse blant forsvar i Norden.

Euroheater AS har etablert seg som en pålitelig leverandør av varmeløsninger som møter strenge militære krav. På årets Enforce Tac messe vil selskapet avsløre den etterlengtede Europalanseringen av sitt nyeste produkt:
En taktisk mobil varmeløsning. Dette skjer etter at etterspørselen fra USA inspirerte utviklingen av en mobil batteridrevet varmeløsning produsert med NATO-standards.

Hvorfor besøke Euroheater sin stand?

I dag opplever mange europeiske land kalde vintre, og behovet for effektiv taktisk mobil varme er mer aktuelt enn noensinne. Euroheater AS vil presentere en unik løsning for taktisk mobil varme på årets Enforce Tac messe.

Det nye produktet er spesielt utformet for å imøtekomme de utfordrende kravene fra moderne forsvarsoperasjoner. Euroheater’s taktiske mobilvarmeløsning gir ikke bare øyeblikkelig varme, men den er også fullstendig tilpasset NATO-oppsettet, og den er drevet av avansert batteriteknologi.

Besøkende ved Euroheater sin stand vil få sjansen til å utforske de unike egenskapene og fordelene ved den nye varmeløsningen. Euroheater AS inviterer alle interesserte til å besøke vår stand og lære mer om hvordan denne innovative teknologien kan forbedre operative forhold for forsvarstjenester over hele Europa.

Euroheater AS

Euroheater AS er en ledende leverandør av mobile varmeløsninger, dedikert til å levere pålitelige og effektive produkter for militære og profesjonelle formål. Selskapet fokuserer på innovasjon og teknologi for å møte de stadig skiftende behovene til forsvars- og sikkerhetssektoren.

Hall 8 / Booth Number 8-531

Eller kontakt post@euroheater.no for pris om produktet.